Dostava i povrat robe

Besplatna dostava je dostupna za sve narudžbe vrijednosti iznad 200 KM. Nakon obrade narudžbe vaša roba će biti isporučena u roku od 24-48 h.

Opcije isporuke robe

Robu kupljenu u našoj internet prodavnici šaljemo bilo gdje na području Bosne i Hercegovine putem kurirske službe X-Express. Rok isporuke pošiljke na vašu adresu za sve artikle koje imamo na lageru je 24 – 48 h, radnim danima . Ukoliko isporuka obuhvata period vikenda, državnih ili vjerskih praznika, rok isporuke može biti duži, a skladu sa radnim vremenom kurirske službe. Robu, takođe, možete preuzeti lično u našem maloprodajnom objektu.

1. Napravite narudžbu na web shop-u i izaberite način plaćanja.

2. Potvrda vaše narudžbe će stići na vašu email adresu ili sms porukom.

3. Sačekajte previđeni rok isporuke do dolaska robe

4. Ukoliko ste odabrali plaćanje po isporuci, platite kuriru i prezmite robu.

Dostava / Lično preuzimanje

Redovni rok isporuke 24 - 48 h *
Narudžbe vrijednosti iznad 200 KM: BESPLATNA DOSTAVA
Narudžbe vrijednosti do 200 KM: 7 KM
Lično preuzimanje robe *
Ponedeljak - Subota 08:00 - 17:00 h
Nedeljom nije moguće preuzeti robu lično. NE RADIMO

* Redovni rok isporuke obuhvata radne dane. Nedelja, dani državnih ili vjerskih praznika nisu obuhvaćeni redovnom isporukom. Isporuka subotom se obavlja prema rasporedu brze pošte, zone ispruke subotom možete pogledati na X-Express web lokaciji.

* Lično preuzimanje robe predstavlja preuzimanje robe u našem maloprodajnom objektu.

Povrat i zamjena robe

Povrat robe je moguć u roku od 15 dana od dana kupovine. Roba mora biti neotpakovana, nekorišćena u originalnom pakovanju. 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali). Kupac snosi sve troškove povrata robe prodavcu!

Zamjena uređaja je moguća u roku od 15 dana od dana kupovine. U slučaju zamjene uređaja, potrebno je da nas kontaktirate kako bi smo mogli pravovremeno pripremiti potrebnu dokumentaciju za proces zamjene. Zamjena se odnosi isključivo na nekorištene, neotpakovane uređaje u originalnoj ambalaži.Kupac snosi troškove transporta prilikom zamjene uređaja.

Povrat ili zamjena robe neće biti izvršeni u slučaju:

  • nekompletnog uređaja ili prateće opreme
  • bez validnog dokaza o kupovini robe u našoj prodavnici
  • nekompletne ili oštećene dokumentacije, garantnog lista…
  • oštećenja na uređaju ili ambalaži

Pitanja i odgovori

Moja pošiljka još nije stigla. Gdje se nalazi?

Ukoliko vaša pošiljka nije dostavljena u naznačenom roku, a da pri tome niste obavješeteni o kašnjenju, možete nas kontaktirati putem bilo kog od ponuđenih kanala komunikacije kako bi smo utvrdili status vaše pošiljke. Najčešće se radi o kašnjenjima kod kurirske službe ili nepredviđenim okolnostima u transportu.

Pružamo vam i mogućnost praćenja pošiljke putem identifikacionog broja za praćenje koji brza pošta dodjeljuje svakoj upućenoj pošiljci.

Da li će pošiljka biti isporučena vikendom ili tokom državnih ili vjerskih praznika?

Pošiljke se ne isporučuju danima vikenda, državnim ili vjerskim praznicima, izuzev u slučaju da je drugačije naglašeno prilikom kupovine samog artikla. Subotom, isporuka pošiljki je dostupna prema rasporedu brze pošte.Pokrivenost gradova za isporuku subotom možete provjeriti na stranicama X-Express brze pošte. Brza pošta zadržava pravo izmjene rasporeda dostave u skladu sa vlastitim pravilinikom poslovanja.

Da li vršite isporuku u moj grad/mjesto?

Robu šaljemo na čitavom području BiH. Raspored isporuka i lokacije distributivnih centara možete pogledati direktno na stranicama X-Express brze pošte.

Želim da vratim ili zamjenim robu, šta treba da uradim?

Ukoliko želite izvršiti povrat ili zamjenu robe, potrebno je da nas kontaktirate putem bilo koga od ponuđenih kanala komunikacije kako bi smo u dogovoru sa vama pripremili potrebnu dokumentaciju / uređaje za povrat/zamjenu robe.

Prije slanja robe, molimo da se uvjerite da roba zadovoljava navedene uslove za povrat/zamjenu kako bi izbjegli nepotrebne troškove ili nesporazume.

Koja je cijena dostave?

Za sve narudžbe u vrijednosti iznad 200 KM, dostava je besplatna.

Za narudžbe do 200 KM, cijena dostave je 7 KM.

Kontaktirajte nas?

  • +387 55 425 888
  • Messenger
  • Viber
  • Whatsapp
  • Online kontakt

Lokacija